Megatrend poslovna rješenja d.o.o. Bani 75 • 10010 Zagreb • Hrvatska
+385 (0)1 4091 300

VEEAM CLOUD CONNECT BACKUP I DISASTER RECOVERY USLUGA

Iskoristite i Vi mogućnosti tehnologije i postanite „Always On” tvrtka

MaaS360

O USLUZI

MVeeam backup i replikacijske tehnologije štite više od 10.5 milijuna virtualnih poslužitelja kod više od 200.000 korisnika. Zaštita podataka je doživjela evoluciju od klasičnog dnevnog (povremenog) backupa do replikacije podataka u realnom vremenu. Potrebu za spremanjem backupa na udaljenoj lokaciji najlakše i najpouzdanije je riješiti pohranom backupa u oblak. Za uslugu je dovoljno imati samo vezu na internet.

data protection evolution

Sastavite najbolju konfiguraciju servisa za vašu tvrtku

Backup as a Service - BaaS

Podaci se kopiraju s Vaše lokacije u Veeam repozitorij na lokaciji Megatrend Data Centra. Veeam Cloud Connect integrira cloud backup repozitorij direktno u Vašu Veeam backup konzolu i Vi upravljate svim procesima. U slučaju potrebe moguće je vratiti svaku pojedinu datoteku ili cijeli virtualni poslužitelj.

3-2-1 Backup pravilo:

Za kvalitetan backup potrebno je imati tri kopije podataka, spremljene na dva različita medija a jedna od kopija mora biti na drugoj lokaciji. Spremanje backupa na udaljenu lokaciju postavlja izazov na mrežne komunikacije, rastuće količine podataka, resurse potrebne za izgradnju i održavanje udaljene lokacije. S Veeam Cloud Connect uslugom možete ostvariti 3-2-1 backup pravilo bez dodatnih ulaganja.

Hosting udaljenog backupa:

Spremite podatke u udaljeni repozitorij pomoću sigurne SSL konekcije i bez dodatnih Veeam licenci.

Kompletan nadzor i kontrola:

Pristup i vraćanje podataka izravno iz Vaše Veeam konzole.

Moderna backup arhitektura:

Iskoristite naprednu Veeam backup tehnologiju korištenjem WAN ubrzanja, forever incremental backupa, GFS (grandfather-father-son) pravila zadržavanja podataka i još puno toga – sve ugrađeno u jedno rješenje.

End-to-end enkripcija:

Podaci se kriptiraju na izvoru - prije nego napuste Vašu mrežu i kriptirani su u prijenosu i na udaljenoj lokaciji, bez negativnih utjecaja na kompresiju i ubrzanje WAN komunikacije.

Sastavite najbolju konfiguraciju servisa za vašu tvrtku

Disaster recovery as a Service - DRaaS

Napredna, „image VM” replikacija kroz Veeam Cloud Connect je usluga jednostavna za uspostavu i korištenje. Usluga uključuje:

Cloud host:

Cloud host za DR pogon s procesorskim, memorijskim, diskovnim i mrežnim resursima

Full/Partial site failover:

Full-site failover za rad s DR lokacije ili partial-site failover za trenutno aktiviranje samo pojedinih VM replika, sve preko Veeam konzole ili sigurnog portala s minimalnim brojem koraka.

Full/partial failback:

Povratak na rad s Vaše lokacije.

1-click failover:

Brzo izvođenje DR procedure ili testiranje bez prekida produkcije uz pomoć failover plana.

Virtualni mrežni uređaji:

Ugrađeni virtualni mrežni uređaji za pojednostavljenu mrežnu infrastrukturu i sigurnu komunikaciju.

TLS/SSL veza:

Sigurna i pouzdana TLS/SSL veza između lokacija s enkripcijom podataka. Koristi višestruke tehnologije smanjenja mrežnog prometa, uključujući WAN ubrzanje i replica seeding.

DOSTUPNI PAKETI

Baas

BaaS osnovni paket sadrži mogućnost izrade sigurnosnih kopija za 5 virtualnih poslužitelja i uključuje 500 GB diskovnog prostora.

Baas & DRaas

BaaS i DRaaS paketi se po potrebi proširuju s dodatnim virtualnim poslužiteljima (komad) i diskovnim prostorom (100 GB inkrement).

DRaaS

DRaaS osnovni paket sadrži mogućnost izrade replika za 5 virtualnih poslužitelja i uključuje 1.000 GB diskovnog prostora.

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate dodatnih pitanja?
Kontaktirajte nas i zatražite dodatne informacije.

Molim Vas unesite ime
Molim Vas unesite poruku

    Newsletter