Vijesti

2. Međunarodna kontroling konferencija

Josipa Jurić

Kontroling Kognosko d.o.o. i poslovni tjednik Lider organiziraju jedinstven kontroling događaj u 2014. godini!

2. Međunarodna kontroling konferencija u RH – 2. ICCC (2. International Controlling Conference in Croatia) održat će se dana 05.11.2014. g. u hotelu Sheraton Zagreb.

Kontrolerska znanja neprocjenjiva su pomoć menadžmentu, a posebno u doba ekonomskog oporavka i postavljanja temelja za održiv rast.

Europa i svijet koriste blagodati kontrolinga desetljećima, a zemlje s dugom tradicijom kontrolinga krizu su daleko lakše preboljele.

Prijenos različitih znanja i prakse osnovni je cilj ove konferencije; sudionici iz Njemačke, Švicarske, SAD-a, Poljske, Španjolske i Makedonije podijelit će svoja iskustva s hrvatskim kolegama.

Širenjem kontrolerskog znanja diljem svijeta godinama se aktivno bavi ICV – Internationaler Controller Verain –  Međunarodna udruga kontrolera, a voditeljica ICV radne skupine Hrvatska je međunarodno priznata kontroling expertica mr.sc. Jasmina Očko. To je najveća udruga kontrolera i menadžera na svijetu, koji slijede kontrolersku doktrinu, a ujedno i pokrovitelj hrvatske konferencije koja je sada ušla u obitelj europskih ICV kontroling konferencija.

Sponzori 2. ICCC su: Megatrend poslovna rješenja d.o.o., GOinfoZG d.o.o. i PrimatRD d.o.o. iz Zagreba.

Partneri 2. ICCC su: AHK – Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora, AmCham – Američka gospodarska komora u RH i Mirakul edukacijski centar

eKapija.ba, vodeći poslovni portal medijski je pokrovitelj ovog događaja u Bosni i Hercegovini

Detaljan sadržaj konferencije

Više detalja i prijave na niže navedenom linku:
http://www.kognosko.hr/?Kontroling_konferencija