Vijesti

Data Science Economy 2019

Josipa Jurić

Ako vas zanimaju novosti iz svijeta podatkovnih znanosti pozivamo vas na konferenciju Data Science Economy koju tvrtka Megatrend poslovna rješenja podržava kao organizacijski partner. Četvrtu godinu zaredom, 16. i 17.5. na jednom mjestu u Zagrebu, u KRAŠ Auditoriumu, okupit će se više od 30 stranih i domaćih stručnjaka koji će, kroz praktične primjere i radionice, prikazati kako stvarati vrijednost i nove poslovne modele temeljene na podacima (Big Data).

Sve što je potrebno da započnete s primjenom Data Scienca u vašem poslovanju poslušate na predavanje “How to start and scale with Data Science”.

Predavanje će održati naš Mario Jurić, voditelj Big Data & Data Science tima, a osim korisnih savjeta moći ćete upoznati neke od alata koje olakšavaju život podatkovnih znanstvenika.

Sva pitanja o deep learningu koja ste željeli postaviti možete uputiti našem data scientistu, Marku Dobriniću, koji će u sklopu konferencije održati radionicu “Developing real world applications with computer vision“. Koristeći IBM-ov Power AI Vision vidjet ćete kako možete primijeniti računalni vid, odnosno prepoznavanje predmeta te klasifikaciju slika u raznim poslovnim situacijama.

Više o konferenciji i predavanjima saznajte na konferencijskoj web stranici.