Vijesti

Izašao je poziv za prijavu za Vaučere za digitalizaciju

Ines Jurišić

Image by Freepik

Image by Freepik

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je poziv za mikro, mala i srednja poduzeća. Pod nazivom “Vaučeri za digitalizaciju”, 01.06.2023. objavljen je poziv s ciljem povećanja razine digitalne zrelosti poduzeća.

Pozivom će se osigurati sredstva koja će pomoći pri digitalnoj transformaciji i razvoju digitalnih poslovnih modela, kao i samom poboljšanju digitalnih vještina MSP-ova.

Poziv obuhvaća pet vrsta vaučera: 


Za ovu potporu mogu se prijaviti mikro, mala i srednja poduzeća s najmanje 1-3 zaposlena, ovisno o vrsti vaučera.

Prilikom korištenja vaučera, MSP-ovi mogu surađivati samo s pravnim i fizičkim osobama koje su upisane u Katalog pružatelja usluga u okviru Poziva “Vaučeri za digitalizaciju”. 

Megatrend poslovna rješenja d.o.o. i Cloudonia d.o.o. upisani su kao pružatelj usluga za složena digitalna rješenja (VSD). 

Naš tim stručnjaka, sa svojim iskustvom u uvođenju složenih digialnih rješenja namijenjenih razvoju digitalnih poslovnih modela, automatizaciji i digitalnim rješenjima za produktivnost, omogućit će Vam brže i produktivnije poslovanje.
Za više informacija obratite se na email: poslovna.rjesenja@megatrend.com ili na broj telefona: +385 (0)1 4091 200.


Prvo razdoblje zaprimanja prijava traje od 1. lipnja 2023. do 7. srpnja 2023. godine. Idući rokovi su planirani za 01.11. do 01.12.2023. i 01.03. do 01.04.2024. godine. Svi projektni prijedlozi moraju se podnijeti putem sustava eNPOO (više o samoj prijavi možete pronaći ovdje).

Važeću natječajnu dokumentaciju možete pronaći na stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, uključujući i sve dodatne informacije o vrstama vaučera, kao i o samim pružateljima usluga. Iskoristite ovu priliku za digitalnu transformaciju Vašeg poduzeća i ostvarite konkurentske prednosti na tržištu!