Vijesti

Megatrend dobitnik Mamforce standarda

Josipa Jurić

Važnost brige o našim zaposlenicima donio nam je još jedno za nas iznimno bitno priznanje – Mamforce standard!

Od samih početaka tvrtka Megatrend poslovna rješenja je bilo mjesto u kojem se naglasak stavljao na izvrsnost, a ne na spol. Napori tvrtke da kreira i održi ravnotežu privatnog i poslovnog života zaposlenika prepoznat je i od strane Instituta Zaposlena mama, koji niz godina dodjeljuje Mamforce certifikat, te su se Megatrend poslovna rješenja pridružila malom broju hrvatskih tvrtki kod kojih je to prepoznato.

Certifikat Mamforce standard potvrđuje dosadašnje dobre prakse i daje smjernice u provođenju obiteljski odgovorne i rodno osviještene politike kao temelja za nesmetani razvoj karijere bez obzira na roditeljstvo i rod.

Mamforce standard je dodijeljen predsjednici uprave Anđelki Strajher na konferenciji “Odgovorni poslodavci za odgovorno roditeljstvo” održanoj 29. studenog 2018. u organizaciji Jutarnjeg lista, Instituta Zaposlena mama i Hrvatske udruge poslodavaca radi uspješnog provođenja obiteljski osviještene politike.

Ovo priznanje iznimno je važno za tvrtku Megatrend poslovna rješenja jer nam pokazuje da dobro radimo i da je prepoznat trud koji ulažemo oko zadovoljstva naših zaposlenika koji su naša najvrjednija imovina. Priznanje nas obvezuje da i u budućnosti nastavimo istim putem” izjavila je predsjednica uprave Megatrend poslovnih rješenja Anđelka Strajher prilikom dodjele standarda.

,,Mi promoviramo obiteljski odgovorno radno mjesto, a kompanije potičemo da budu prijateljski nastrojene prema razvoju ženskih karijera. Tamo gdje su žene zadovoljne, uspješne i aktivno uključene na tržištu rada, tamo su i ekonomije uspješne. Zapravo je vrlo jednostavno” – kazala je ovim povodom Diana Kobas Dešković, pokretačica Mamforce standarda i ravnateljica Instituta Zaposlena mama.