Vijesti

Megatrend dobitnik priznanja ,,Poslodavac prijatelj obitelji“

Josipa Jurić

U utorak 20. studenog 2018. u hotelu Esplanade Zagreb održana je 10. konferencija o društveno odgovornom poslovanju i 11. dodjela nagrade Indeks DOP-a u sklopu koje je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dodijelilo priznanje ”Poslodavac prijatelj obitelji“ tvrtki Megatrend poslovna rješenja. Priznanje je uručio pomoćnik ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Ivica Bošnjak voditeljici marketinga tvrtke Megatrend poslovna rješenja Josipi Jurić.

Navedenim priznanjem podržane su pozitivne inicijative od strane poslodavaca vezane za društveno odgovorno ponašanje prema zaposlenicima i njihovim obiteljima. Dobitnici priznanja u okviru svog poslovanja istaknuli su se kvalitetnim programima i pogodnostima za zaposlenike te inovativnim rješenjima u provođenju obitelji prijateljskih mjera.

„Ovo priznanje iznimno je važno za tvrtku Megatrend poslovna rješenja jer nam pokazuje da dobro radimo i da je prepoznat trud koji ulažemo oko zadovoljstva naših zaposlenika koji su naša najvrjednija imovina. Priznanje nas obvezuje da i u budućnosti nastavimo istim putem“ izjavio je Ante Laušić, član uprave tvrtke Megatrend poslovna rješenja.

Uz Megatrend poslovna rješenja priznanje „Poslodavac prijatelj obitelji“ dodijeljeno je još trima tvrtkama – MAI MA.PO, Poslovna inteligencija i Ericsson Nikola Tesla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografije: Autor Dražen Lapić, izvor: HR PSOR