Vijesti

Mobilna aplikacija za upravljanje i obradu korisničkih prijava

Josipa Jurić

Tokom dugogodišnjeg poslovanja Megatrend poslovna rješenja kontinuirano ulažu u razvoj i poboljšavaju svoje poslovanje i poslovanje svojih klijenata. Svaki razvoj zahtijeva i ulaganje što znači da je nužno naći i odgovarajuće izvore financiranja za takve projekte, a ovdje su iskorišteni novci iz poduzetničkom impulsa odnosno EU fondova.

Nova aplikacija poboljšat će i ubrzati rad stručnjaka na terenu koji će korištenjem mobilnih uređaja moći pristupati sustavu i pravovremeno reagirati na zahtjeve korisnika. Uz to, sami korisnici će dobiti moderan i kvalitetan pristup aplikaciji kroz koju će pratiti svoje zahtjeve i aktivnosti po njima. Korištenje sredstava iz okvira Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj rezultirat će kvalitetnijom i bržom isporukom usluga a samim tim i na povećanje prihoda tvrtke.

Natječaj E-impuls u okviru Poduzetničkog impulsa 2016. je bio prikladan za financiranje internog projekta razvoja aplikacije te se u rujnu 2016. napravila projektna prijava na natječaj. Tijekom 2017. je izvršeno ocjenjivanje projektnih prijava, Megatrend poslovna rješenja su ostvarila visok broj bodova i u prosincu 2017. je potpisan ugovor o sufinanciranju.

Ukupna vrijednost projekta Mobilna aplikacija za upravljanje i obradu korisničkih prijava iznosi 1.026.400,00 kn, a iznos od 297.656,00 kn (30% troškova projekta) će se dodijeliti u obliku bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

[youtube height=”315″ width=”560″]https://www.youtube.com/watch?v=Ejmz4OANJKQ[/youtube]