Vijesti

MPR na 7. kontroling konferenciji

Josipa Jurić

7. kontroling konferencija Najnoviji trendovi u kontrolingu održana je 08.06.2016. u Westinu Zagreb, a na kojoj je sudjelovalo gotovo 200 sudionika. Tvrka Megatrend poslovna rješenja bila je jedan od sponzora ove konferencije.

Cilj ove konferencije je bio na temelju izalaganja renomiranih domaćih i inozemnih stručnjaka iz poslovne prakse te radova u knjizi „KONTROLING U PRAKSI – Najnoviji trendovi u kontrolingu“ dati praktične preporuke, kako bi se poboljšala postojeća razina poznavanja najnovijih trendova u kontrolingu i olakšala primjena suvremenih znanja iz kontrolinga u praksi.

U sklopu izlaganja na konferenciji naša je tvrtka zajedno s klijentom Valamar Riviera d.d. predstavila kontroling projekt odrađen u praksi. Mr. sc. Egle Peršić, Voditelj kontrolinga za destinacije Rabac i Krk iz tvrtke Valamar Riviera d.d. održala je predavanje Izvrsnost kontrolinga – funkcija, kompetencija, sadržaja i procesa – primjer iz prakse na kojem je predstavila organizaciju funkcija, kompetencija, sadržaja i procesa kontroling te korištenje internih kontroling standarda u Valamar Rivijeri. Na njezino predavanje se nadovezao Mario Jurić, Voditelj Odjela poslovnih rješenja iz naše tvrtke, sa svojim izlaganjem Organizacija i provedba projekta IT/BI integracije zahtjeva kontrolinga.

Više o održanoj konferenciji i ostalim predavanjima pogledajte na službenoj web stranici.