Vijesti

MPR na AI2FUTURE konferenciji

Josipa Jurić

Megatrend poslovna rješenja i ove godine su dio najvažnijeg eventa godine AI industrije u Hrvatskoj!

14. i 15. listopada u Zagrebu se održava 5. izdanje Artificial Intelligence Future konferencijeAI2FUTURE2021 u organizaciji CroAI Croatian AI Association, koja donosi nove strategije, ideje, trendove i okuplja one koji grade inovativne projekte temeljene na AI tehnologiji.

Megatrend poslovna rješenja i ove godine partnerski podržavaju konferenciju. Ne propustite poslušati i izlaganje našeg Ante Laušića o tome kako računalni vid pomaže unaprijediti prodajne procese u FMCG industriji.

Ante će predstaviti kako računala mogu naučiti prepoznavati dvodimenzionalne i/ili trodimenzionalne predmete sa digitalnih slika ili videozapisa. Uz upoznavanje s principima rada sustava temeljnih na računalnom vidu, u prezentaciji će prikazati kako se računalni vid koristi za unaprjeđenje prodajnog procesa te pomaže prodajnim predstavnicima prilikom obavljanja kontrole prodavaonice (planogrami, izloženost proizvoda, udio proizvoda na polici, itd.)

Za više informacija o agendi i kotizacijama pogledajte službene stranice konferencije. Ne propustite saznati o najboljim AI rješenjima iz Hrvatske!