Vijesti

MPR na ICTI 2016

Josipa Jurić

Megatrend poslovna rješenja predstavila su 2. lipnja 2016. na 17. međunarodnoj konferenciji Informacijska i komunikacijska tehnologija i osiguranje ICTI 2016 IBM storage tehnologije. Renato Telen, voditelj data centra, održao je predavanje IBM Flash, Storwize i Software defined storage.

U predavanju je dan kratak pregled IBM storage tehnologija s posebnim osvrtom na Software defined storage i IBM Flash tehnologiju, pregled funkcija i jednostavnosti implementacije i korištenja, prezentacija naprednih funkcija u postizanju ekstremnih performansi, kontinuitetu poslovanja (disaster recovery) i integraciji sa virtualizacijskim tehnologijama. te je dan osvrt na korištenje u naprednim poslovnim sustavima – Big Data analitički i prediktivni sustavi. Renato Telen okupljenima je predstavio nadolazeće tehologija i što će one značiti u “kognitivnom” računalstvu.

Više o tehnologijama koje se predstavljene na današnjem predavanju možete pogledati i na našim web stranicama na linkovima IBM Storwize V5000, IBM Software defined storage i IBM flash storage.

A uspješan prezentacijski dan na ICTI 2016 konferenciji zaokružen je sudjelovanjem naše predsjednice uprave Anđelke Strajher na panel raspravi Vrijednost podataka, big data i business inteligence, zaštita podataka.