Vijesti

MPR na IT Carinthia

Josipa Jurić

Snježana Polić Šušnja, voditeljica odjela prodaje i Boris Stipetić, voditelj odjela tehnoloških rješenja iz naše tvrtke sudjelovali su 15.10. u Klagenfurtu na B2B Matchmaking eventu u sklopu sajma IT Carinthia.

Sajam IT Carinthia (http://www.kaerntnermessen.at/en/fairs/it-carinthia.html) vodeći je austrijski IT sajam koji se održava bienalno, neparnim godinama i okuplja vodeće tvrtke i stručnjake iz Alpsko-jadranske regije.

Trgovinski odjel Austrijskog veleposlanstva pozvao je hrvatske tvrtke iz IT sektora na međunarodni B2B Matchmaking Event kojem se naša tvrtka odazvala.

Cilj B2B Matchmaking Eventa bio je okupljanje, razmjena iskustava i uspostava kontakata i suradnje među IT-tvrtkama iz regije. Na njemu je ove godine sudjelovalo 50-ak tvrtki iz Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke, Poljske, Rumunjske, Slovačke, Srbije i drugih zemalja Srednje i Jugoistočne Europe. Naša tvrtka sudjelovala je na nekoliko značajnih razgovora s austrijskim tvrtkama te razmijenila svoja iskustva s kolegama iz regije.