Vijesti

MPR na Supply Chain Summitu

Josipa Jurić

Megatrend poslovna rješenja kao sponzor podržavaju konferenciju Supply Chain Summit, pod nazivom FUTURE 4.0 – Inovacije i nove tehnologije u logistici i SCM-u, koja će se održati 16. svibnja 2019. u hotelu Antunović u Zagrebu.

Na Supply Chain Summitu saznajte što je potrebno za kvalitetnije i efikasnije odlučivanje i rješavanje problema, smanjenje troškova kroz optimizaciju procesa, brže i efikasnije plasiranje proizvoda na tržište, bolji cash-flow kroz pametno upravljanje asortimanom, naručivanjem i zalihama, te bolju produktivnost nabave, proizvodnje i logistike.

Konferencija je namijenjena poduzetnicima, predsjednicima kompanija, generalnim direktorima, direktorima zemalja i regija, direktorima/rukovoditeljima opskrbnih lanaca, logistike i distribucije, direktorima i voditeljima nabave i operacija i svim profesionalcima u logistici koji žele poboljšati efikasnost svojih logističkih procesa.

Ante Laušić, član uprave Megatrend poslovnih rješenja održat će na konferenciji predavanje pod nazivom Primjena umjetne inteligencije u unaprjeđenju lanca opskrbe.

U današnjem svijetu svi smo svjesni kakav utjecaj tehnologija (i podaci) imaju na naš svakodnevni život, ali i na poslovanje kompanija. U posljednjih nekoliko godina veliku pozornost privukle su tehnologije iz domene umjetne inteligencije. Pojmovi kao što su strojno učenje (machine learning), duboko učenje (deep learning) ili podatkovna znanost (data science) dominiraju u poslovno-tehnološkim razgovorima kada se govori o tehnologijama koje imaju najveći potencijal za razvoj i transformaciju poslovanja, a upravo je supply chain i jedno od zanimljivijih područja za primjenu tih tehnologija. Tvrtke koje prve počnu primjenjivati umjetnu inteligenciju u svojem poslovanju mogu očekivati da će ostvariti značajne prednosti u odnosu na konkurente.

Organizatori konferencije su Logiko i InStore. Za sudjelovanje i više informacija o konferenciji posjetite službenu konferencijsku stranicu.