Vijesti

MPR ostvario partnerstvo s njemačkom tvrtkom Planet AI

Josipa Jurić

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja postala je partner njemačke tvrtke PLANET artificial intelligence GmbH te je postala ovlašteni prodavač i integrator nagrađivanih AI softverskih tehnologija za prepoznavanje vida, teksta i govora na području Hrvatske i jugoistočne Europe.

Suradnja će Megatrend poslovnim rješenjima omogućiti poboljšati ponudu visokokvalitetnih rješenja iz područja prepoznavanja rukopisa, otkrivanja ključnih riječi i analize dokumenata baziranih na umjetnoj inteligenciji.

Megatrend poslovna rješenja odabrana su kao pouzdan partner za područje Hrvatske i jugoistočne Europe radi prepoznate kvalitete i integriteta u pružanju najviše razine usluga i podrške svojim korisnicima.

Planet AI nagrađivana je tvrtka s više vlastito razvijenih inovativnih rješenja baziranih na umjetnoj inteligenciji koja imaju primjernu u različitim industrijama kao što su nadzor prometa, automatizacija pošte, analiza dokumenata i drugi.

”U Megatrend poslovnim rješenjima neprestano tražimo načine kako poboljšati produktivnost naših klijenata pomoću naprednih i inovativnih tehnologija. Naša vizija je postati regionalni AI lider, a to je moguće uz partnerstva s inovativnim i pouzdanim tvrtkama kao što je Planet AI.” izjavila je Anđelka Strajher, predsjednica uprave Megatrend poslovnih rješenja.

Više informacija o AI rješenjima tvrtke Planet AI saznajte na poveznici.

Za više informacija o ovim rješenjima kontaktirajte nas na poslovna.rjesenja@megatrend.com ili na tel. +385 1 4091 300.