Vijesti

MPR podržao IBM Analytics University 2017

Josipa Jurić

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja podržala su IBM Analytics University koji se održao od 10. do 13. listopada u Berlinu kao jedan od sponzora i predavača.

IBM Analytics University je najveće događanje u Europi iz područja IBM Analyticsa koje je okupilo poslovne korisnike i tehničke stručnjake na više od 75 predavanja i radionica na kojima se iz prve ruke moglo saznati više novosti o IBM-ovim proizvodima, kao i savjete o razvoju poslovnih rješenja.

Predrag Stojić, konzultant za poslovna rješenja iz naše tvrtke održao je na ovoj konferenciji predavanje “Korištenje Cognos, Mapbox i ljepljive vrpce za prikazivanje geopodataka” te podijelio svoja znanja kreiranja privlačnih i interaktivnih geovizualizacija putem kojih se mogu prikazati podaci na zemljopisnoj karti i tako olakšati proces donošenja odluka. Predrag je posjetiteljima prezentirao izazove s kojima se susreo pri razvoju tih vizualizacija, te načine na koje ih je svladao.

Također, naša tvrtka se predstavila i na Expo sajmu ove konferencije te na štandu svim zainteresiranim posjetiteljima prezentirala svoju široku lepezu proizvoda i usluga.