Vijesti

MPR stekao Certifikat bonitetne izvrsnosti AAA

Josipa Jurić

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja dobitnik je Certifikata bonitetne izvrsnosti AAA. Tvrtka spada u najviši razred bonitetne izvrsnosti u Hrvatskoj i nalazi se u grupi od 5% najuspješnijih poduzeća u Hrvatskoj.

Certifikat je predstavnicima tvrtke uručen na svečanoj dodjeli na konferenciji Bisnode4Excellence koja se održala 20. rujna 2018. godine u Zagrebu.

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.

Certifikat tvrtkama pruža potvrdu dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada zbog kojeg su svrstane u sam vrh domaćeg gospodarstva i uz bok tvrtkama iz Europske unije.

Analitička metoda izračuna jedinstvena je za sva tržišta Europe i temelji se na službenim godišnjim financijskim izvještajima poslovnih subjekata te prognozi uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci. Poslovni subjekti koji ispunjavaju stroge kriterije bonitetne izvrsnosti mogu biti ocjenjeni rejtingom A, AA ili AAA.