Vijesti

Megatrend na AI2Future konferenciji

Josipa Jurić

Najveća hrvatska konferencija posvećena umjetnoj inteligenciji AI2FUTURE održala se 14. i 15. listopada u Zagrebu. Četvrto izdanje konferencije AI2FUTURE okupilo je oko 250 sudionika zajednice koja koristi umjetnu inteligenciju da bi razvila inovativna rješenja, proizvode i usluge.

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja partnerski je podržala i sudjelovala na konferenciji.

Drugog dana konferencije koji je bio u znaku uspješnih primjena umjetne inteligencije u kreiranju novih proizvoda i rješenja naš Ante Laušić održao je prezentaciju pod nazivom Kako računalni vid pomaže unaprijediti prodajne procese u FMCG industriji.

Ante je sudionicima predstavio kako računala mogu naučiti prepoznavati dvodimenzionalne i/ili trodimenzionalne predmete sa digitalnih slika ili videozapisa. Uz upoznavanje s principima rada sustava temeljnih na računalnom vidu, u prezentaciji je prikazao kako se računalni vid koristi za unaprjeđenje prodajnog procesa te pomaže prodajnim predstavnicima prilikom obavljanja kontrole prodavaonice (planogrami, izloženost proizvoda, udio proizvoda na polici, itd.)

Za više informacija AI rješenjima koji osiguravaju potpuni pogled na prodavaonice u realnom vremenu kontaktirajte nas na e-mail poslovna.rjesenja@megatrend.com ili na tel. +385 1 4091 300.