Vijesti

Networking & Virtual TREND

Josipa Jurić

13.06.2013. u Okrugljaku je održan događaj pod nazivom Networking & Virtual TREND with Hewlett Packard & Megatrend. Megatrend poslovna rješenja partner su HP-a za ključna IT rješenja, a mrežna rješenja i virtualizacija svakako se ubrajaju u njih.

Na skupu održanom u Okrugljaku pred postojećim i budućim korisnicima IT rješenja, iz različitih grana industrije predstavljena su recentna HP-ova mrežna rješenja, a pregled novosti u tom području dao je Igor Grčić prodajni specijalist za HP mrežna rješenja. U posebnom predavanju Veljko-Mitar Car, arhitekt i stručnjak za HP mrežna rješenja, prikazao je kako funkcionira upravljački alat za mreže HPov takozvani Intelligent Management centar (IMC).

Tomislav Maljković, Viši sistemski specijalist iz Megatrend poslovnih rješenja iznio je razinu kontrole sigurnosti IT mrežne tehnologije kroz Tipping point te visoku dostupnost kroz HP-ovu IRF tehnologiju. O Virtualnom TRENDU općenito i prednostima Virtualnog data centra Megatrenda govorio je Igor Batinić, MPR-ov prodajno tehnički specijalist.