Vijesti

Održan Mreža Smart Day: Umjetna inteligencija upoznaje svijet

Josipa Jurić

U srijedu 18. rujna 2019. godine održan je dvadeset i osmi po redu Mreža Smart Day pod nazivom Umjetna inteligencija upoznaje svijet u organizaciji tvrtke Megatrend poslovna rješenja i časopisa Mreže koji je okupio sve zainteresirane o prednostima i praktičnim primjenama umjetne inteligencije u poslovnom okruženju.

Uvodnu prezentaciju održala je Anđelka Strajher, predsjednica uprave Megatrend poslovnih rješenja. U sklopu svog izlaganja upoznala je sudionike s najnovijim trendovima i upotrebom umjetne inteligencije te načinima na koje umjetna inteligencija mijenja poslovanja.

Na događanju je održan okrugli stol, a u zanimljivoj raspravi su sudjelovali Maja Vekić-Vedrina, rukovoditeljica odjela za poslovnu analitiku, Atlantic Grupa; Marina Pavlić, viša specijalistica za istraživanje i strateško planiranje, Odašiljači i veze i autorica Mreže; Dean Kosty, direktor IT infrastrukture i Operacija, Atlantic Grupa; te Renato Telen, voditelj odjela tehnoloških rješenja i podatkovnog centra, Megatrend poslovna rješenja. Panel diskusiju moderirao je glavni urednik Mreže Oleg Maštruko. Više o zanimljivim zaključcima s panela pročitajte u reportaži časopisa Mreža.