Vijesti

Održano BI događanje Buđenje poslovnog proljeća

Josipa Jurić

U petak 24. ožujka u hotelu Dubrovnik u Zagrebu održali smo naše tradicionalno BI događanje pod nazivom ”Buđenje poslovnog proljeća” na kojem su predstavljeni novi alati i funcionalnosti za buđenje poslovne analitike. Više od 70 sudionika nazočilo je predavanjima i tematskim stolovima.

Ivor Mirošević, Voditelj odjela za poslovno izvještavanje iz tvrtke APIS IT, održao je predavanje Osvrt na procese i funkcionalnosti poslovnog izvještavanja za potrebe javne uprave. U sklopu predavanja prenio je svoja iskustva s nekih od najvažnijih projekata koje je tvrtka APIS IT provela za potrebe javne uprave.

Máté Kiss, Regional FOPM Technical Specialist iz IBM-a, je u sklopu predavanja Financial planning and analysis from IBM predstavio je brzo, cjelovito i fleksibilno analitičko rješenje za svakodnevno donošenje odluka.

Predrag Stojić, konzultant za poslovna rješenja iz tvtke Megatrend poslovna rješenja, u sklopu predavanja Lokacijska inteligencija govorio je o integraciji  poslovne inteligencije i geospacijalne analize kao izvoru novih kompetitivnih prednosti. Objasnio je brojne primjene lokacijske inteligencije, koje se mogu naći u području marketinga, upravljanja imovinom, osiguranju i državnoj upravi, koja je i jedan od najvećih korisnika lokacijske inteligencije.

Hvala svim korisnicima i partnerima na sudjelovanju na ovom događanju.