Vijesti

Otvorena pozicija za Sistem administratora

Josipa Jurić

Za navedenu poziciju bitno nam je da posjeduješ tehnički background, poznaješ virtualizacijske tehnologije (Vmware i/ili Microsoft), storage rješenja i backup alate, te imaš 3 ili više godina iskustva.

Tražimo nekoliko zaposlenika i posebno naglašavamo da su dobrodošli kandidati svih dobnih skupina. Poseban naglasak dajemo na 50+ kolegice i kolege, koji posjeduju potrebna znanja, jer držimo da sinergija iskustva i mladosti može značajno doprinijeti našoj organizaciji. Prednost dajemo onima koji posjeduju certifikate iz područja Microsoft i VMware tehnologije.

Očekujemo temeljitost, pouzdanost i samostalnost u obavljanju poslova, te spremnost za rad u više timova i na više projekata istovremeno. Cijenimo dobre komunikacijske i prezentacijske vještine, fluentnost u govoru i pismu, na hrvatskom i engleskom jeziku.

Posao uključuje rad s klijentima koji predstavljaju najbolje u svojim industrijama. Želimo da i ti budeš dio tima koji će identificirati potrebe korisnika i podijeliti ideje i rješenja unutar tima i s korisnicima. Uz navedeno nudimo rad u ugodnoj atmosferi s novim tehnologijama, kontinuiranu edukaciju, uz poticajna primanja, te kvalitetnu i sveobuhvatnu bonus politiku.

Pošalji nam svoj CV na posao@megatrend.com i pridruži se našem timu!

Ili pogledaj više informacija na stranici.