Vijesti

Outsourcing day 2015

Josipa Jurić

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja sudjelovala je 22. listopada 2015. na konferenciji Outsourcing Day pod nazivom Pametno upravljanje procesima u hotelu Antunović u Zagrebu.

Konferenciju je organizirala tvrtka Logiko d.o.o., a tvrtka Megatrend poslovna rješenja bila je jedan od sponzora ovog događanja.

Cilj ove konferencije je bio da predstavi prednosti i zamke outsourcinga kao metode upravljanja procesima. Poznati guru menadžmenta, Tom Peters, je rekao: „Do what you do best and outsource the rest.“ Njegov inspirativni citat ujedno je bio i misao vodilja ove konferencije – svako poduzeće danas treba raditi ono u čemu je najbolje, a sve ostalo prepustiti onomu koji je najbolji baš u tome.

Maja Šekoranja, konzultantica za poslovna rješenja i Josipa Jurić, specijalistica za marketing prezentirale su sudionicima ove konferencije uslugu virtualnog data centra naše tvrtke. Ivan Jesenović, projektant tehnoloških rješenja, sudjelovao je na okruglom stolu pod nazivom I podaci lete u nebo s osvrtom na sve veću količinu podataka s kojima se danas barata i prijedlozima najboljeg načina čuvanja podataka.

Više o konferenciji možete vidjeti na: http://www.outsourcing-day.com/