Vijesti

Partnerstvo s vodećom graf bazom podataka Neo4j

Josipa Jurić

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja postala je službeni partner za Hrvatsku za Neo4j svjetsku vodeću graf bazu podataka specijaliziranu za primjenu u području umjetne inteligencije.

Neo4j pruža mogućnost pohrane podataka za AI modele u obliku grafova, onih podataka koji su intuitivniji u tom obliku od tradicionalnog, tabličnog oblika. Neo4j bazu podataka koristi više od 75% 100 najboljih tvrtki prema godišnjem popisu koji objavljuje magazin Fortune.

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja pruža poslovna i tehnološka rješenja svojim klijentima, usredotočena je na isporuku i implementaciju najnovijih industrijski provjerenih tehnoloških trendova koji transformiraju tvrtke i pouzdan je partner tvrtkama u različitim industrijama.

„Putem partnerstva s Neo4j, liderom u tehnologiji graf baza podataka, fokusiramo se na osnaživanje kupaca da otkriju i predvide kako su ljudi, procesi i sustavi međusobno povezani kroz pristup s podacima koji je prvi u odnosima s transformacijom njihovog poslovanja. Megatrendovi stručnjaci iz područja obrade i pohrane podataka, razvoja softvera, umjetne inteligencije i znanosti o podacima nastavili su svoju ekspertizu i u području graf baza podataka.“ izjavila je Anđelka Strajher, predsjednica uprave Megatrend poslovnih rješenja.

Za sva dodatna pitanja slobodno kontaktirajte naše stručnjake koji će vam rado odgovoriti na sva pitanja vezana za mogućnosti korištenja Neo4j baze podataka na e-mail poslovna.rjesenja@megatrend.com ili tel. +385 1 4091 300.