Vijesti

Početak edukacija za zaposlenike

Josipa Jurić

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja započela je s ciklusom edukacija svojih zaposlenika. Od početka studenog svi zaposlenici su počeli sudjelovati u edukacijama za povećanje općih poslovnih kompetencija.

Zaposlenici su već odslušali uvodna predavanja iz modula komunikacijskih vještina, organiziranosti i učinkovitosti, prodajnih vještina, prezentacijskih vještina i managerskih vještina.

Ove edukacije izvode se u suradnji s tvrtkom Creativa d.o.o. za razvoj organizacijske, profesionalne i osobne učinkovitosti (www.creativa.hr).

Završetak prvog dijela edukacija za povećanje općih poslovnih kompetencija predviđen je krajem siječnja iduće godine. Nakon završetka ovog modula edukacija tvrtka nastavlja s daljnjim stručnim osposobljavanjima zaposlenika iz područja djelatnosti.

Ciklus edukacija izvodi se unutar projekta Kontinuirano educiranje i povećanje vještina i kompetencija zaposlenika za koji je tvrtka Megatrend poslovna rješenja dobila dio bespovratnih sredstava od strane Europske unije iz europskih strukturnih i investicijskih fondova – www.strukturnifondovi.hr.

Logo EU za tekst-01