Power of Data Autumn 2022

Konferencija

Power of Data Autumn 2022

POWER OF DATA AUTUMN2022

Tradicionalna konferencija “Power of Data” u organizaciji tvrtke Megatrend poslovna rješenja održat će se 27. rujna 2022. s početkom u 10:00h u Matis Absolut Lounge u Zagrebu.

Na konferenciji ćete imati mogućnost poslušati iskustva vrhunskih IT i poslovnih konzultanata koji će vam predstaviti uspješna poslovna rješenja koja omogućavaju transformaciju poslovnih rezultata u svakoj industriji.

Glavna tema ovogodišnje Power of Data konferencije bit će primjena umjetne inteligencije u poslovanju i rješenja za obradu i analizu podataka.

Očekujemo vas 27. rujna 2022. s početkom u 10:00h!

Program

9:30 – 10:00h

Registracija i kava dobrodošlice

10:00 – 10:05h

Pozdravni govor

Ivana Bošković

Direktorica, Megatrend poslovna rješenja d.o.o.
10:05 – 10:25h

Virtualni AI porezni savjetnik

Prezentacija projekta izradnje virtualnog asistenta na kojemu zajedno rade stručnjaci iz tvrtki APIS IT i Megatrend poslovna rješenja. Faze razvoja virtualnog asistenta, što je napravljeno i što je planirano za budućnost.

Ana Duvnjak

Division Manager, APIS IT d.o.o.
10:30 – 10:50h

Digitalizacija operativnog poslovanja u maloprodaji

Uz današnje izazove u maloprodajnoj industriji, potreba za boljim upravljanjem zaposlenicima na prodajnoj površini te pravovremena razmjena informacija predstavljaju nužnost.
Digitaliziranjem procesa operativnog poslovanja, svakodnevni zadaci i ankete koji popunjavaju zaposlenici u trgovini, mjerenje produktivnosti poslovnice, pametni izvještaji menadžmentu predstavljaju novu dimenziju poslovanja te povećavaju zadovoljstvo kupca i njihovu lojalnost.

Branka Anadolac

Poslovni savjetnik, Megatrend poslovna rješenja d.o.o.

Radovan Ratko Đurđević

Senior Project Manager, SONO IT
10:50 – 11:15h

Data baz(inga)

Mali pregled povijesti baza podataka, kada su nastale, kako su se koristile, koje su bile značajne točke razvoja. Kakve su baze danas, pregled korištenja i glavne promjene. Što se očekuje u bliskoj i malo daljoj budućnosti.

Renato Telen

CTO, Megatrend poslovna rješenja d.o.o.
11:20 – 11:40h

IBM Automation software

Automatizacija čini razliku između konkurenata na tržištu. Automatizacija je u povijesti omogućila serijsku proizvodnju, pokretne trake, modernu logistiku… Tvrtke koje su usvojile takvu automatizaciju napravile su kvantni iskorak, time osvojile nova tržišta i omogućila rast.  Automatizacija se događa i danas, stoljećima kasnije, ali koristeći neke druge tehnologije. IBM Automation je takva tehnologija. Uz pomoć ugrađene umjetne inteligencije, IBM Automation omogućuje kompanijama kvatni skok korištenjeme najnaprednijih digitalnih tehnologija.

Marko Štrkalj

Software Sales, IBM Hrvatska d.o.o.
11:40h

Završna riječ

Ivana Bošković

Direktorica, Megatrend poslovna rješenja d.o.o.
11:45h

Ručak

Govornici

Branka Anadolac

MEGATREND POSLOVNA RJEŠENJA

Poslovni savjetnik
Radovan Ratko Đurđević

SONO IT

Senior Project Manager
Renato Telen

MEGATREND POSLOVNA RJEŠENJA

CTO
Marko Štrkalj

IBM Hrvatska

Software Sales

Aktualnosti

Prijavite se