Vijesti

Poziv na događaj POGLED OD 365 STUPNJEVA

Josipa Jurić

Pozivamo vas na događaj “POGLED OD 365 STUPNJEVA (puni krug i malo više od toga)” koji će se održati u petak 04.11.2016. na lokaciji Zagreb 360° – vidikovac Zagreb Eye, Ilica 1a, 16. kat.

imgp5386_hdr_stitch

Kroz zanimljivu radionicu upoznat ćete se s Design Thinking metodologijom kojom možete kreativnim idejama lako doći do rješenja problema vaših korisnika/kupaca/klijenata. Nakon toga, kratko i nadamo se zabavno, predstavit ćemo Vam IBM SPSS Modeler, alat koji može predvidjeti budućnost ili vam dati naslutiti nečije planove.

Satnica:

8:30 – 09:00 Okupljanje i kava

09:00-09:10
O Megatrend poslovnim rješenjima

09:10-10:40
IBM Design Thinking – radionica
Ana Veir, IBM
Svi pričaju o metodologiji design thinking, ali znate li kako zaista izgleda primjena takve metodologije u stvarnom životu, namijenjena pravom klijentu sa stvarnim zahtjevima i izazovima?
Moguće nuspojave: kao i neki drugi lijekovi, i naša radionica može prouzročiti nuspojave, iako se one kod svih ne javljaju u istom vremenskom razdoblju. U slučajevima bavljenja metodologijom više od tri dana zaredom mogu se javiti veliki naleti kreativnosti, potreba za rješavanjem problema ili želja za kolaboracijom i stvaranjem inovacija.

10:40-11:10
IBM SPSS Modeler
Maja Čuletić, Megatrend poslovna rješenja d.o.o.
IBM SPSS Modeler je softver koji predviđa vjerojatnost budućih događaja pomoću raznih statističkih i matematičkih metoda. Na taj način vam omogućava predvidjeti što će se u poslovanju sljedeće dogoditi i sukladno tome riješiti određene probleme.

11:10-12:30 Ručak

Molimo vas da prijave za događaj šaljete na e-mail snjezana.polic@megatrend.com najkasnije do 02.11.2016. u 12h.
Ovim putem zahvaljujemo svima koji su se već prijavili, uz napomenu da ne morate ponovo slati prijave.

Broj mjesta je ograničen, a sudjelovanje na događaju se ne plaća.