Vijesti

Predstavljamo IRI platformu za novi broj Mreže

Josipa Jurić

Za novi broj Mreže Davor Puhalo, Business Development Manager iz Megatrend poslovnih rješenja, predstavio je IRI platformu – sveobuhvatno rješenje za upravljanje i kontrolu podataka.

Kako bi kompanija uspješno mogla savladati izazove digitalne transformacije, potrebno joj je rješenje koje omogućuje potpunu kontrolu i upravljanje svih digitalnih podataka. Za ostvarenje te transformacije, digitalne kompanije skupljaju, pohranjuju i analiziraju goleme količine strukturiranih, polustrukturiranih i nestrukturiranih
podataka iz različitih izvora i u različitim formatima. Brza eksplozija svih mogućih vrsta i količina podataka zahtijeva nov pristup i način kako podacima upravljati i koristiti ih, kako bi se stvorila nova poslovna vrijednost. Platforma IRI specijalizirana je tehnologija za obradu takvih podataka visokih performansi.

U članku pod nazivom Moć platforme saznajte detaljnije informacije o IRI platformi. Članak preuzmite klikom na fotografiju niže i saznajte više.

 

 

 

 

 

 

 

 

S obzirom na to da je jedna od glavnih djelatnosti tvrtke Megatrend poslovna rješenja skladištenje podataka i poslovno izvještavanje, tijekom dosadašnjeg rada ukazala se potreba za takvim jedinstvenim alatom te je Megatrend postao partner za implementaciju i korištenje produkata IRI. Za dodatne informacije i stručne savjete slobodno nas kontaktirajte na e-mail poslovna.rjesenja@megatrend.com.