Vijesti

Predstavljeno rješenje za semantičku pretragu na Konferenciji za žene u financijama

Josipa Jurić

Na 4. Konferenciji za žene u financijama, Tina Knežević, razvojna inženjerka iz Megatrend poslovnih rješenja, predstavila je tvrtkino rješenje za semantičku pretragu.

Konferencija, organizirana od strane Mreže žena u biznisu – Women in Adria, okupila je top menadžerice koje su podijelile svoje karijerne situacije.  

Tinino predavanje okupljenima je približio kako tehnologijom mogu riješiti ključna pitanja u različitim poslovnim procesima. Upoznala je sudionike s primjenama umjetne inteligencije kod pretraživanja velike količine podataka te kako uz njenu primjenu možemo efikasnije pretraživati korporativne dokumente, a u isto vrijeme otkrivati skrivene vrijednosti u podacima. U sklopu prezentacije predstavljeno je Megatrendovo vlastito rješenje za semantičku pretragu prilagođeno za hrvatski jezik, a  koje se može implementirati u različite aplikacije, kao tražilica ili za pretraživanje mailova.

Zašto je pretraživanje bitno u financijskim sustavima i kako vam tu može pomoći naše rješenje pročitajte u reportaži portala Women in Adria.

Za sva vaša dodatna pitanja kako vam semantička pretraga putem našeg rješenja može pomoći slobodno nas kontaktirajte!