Vijesti

Priznanje za izgradnju CROPOS sustava

Josipa Jurić

Tvrtki Megatrend poslovna rješenja je u četvrtak 24.10.2013. uručeno Priznanje za poseban doprinos razvoju i primjeni GNSS tehnologije u Republici Hrvatskoj i izgradnji CROPOS sustava. Priznanje je za poseban doprinos u izgradnji CROPOS sustava i njegovo održavanje tijekom pet godina primila predsjednica Uprave Megatrend poslovnih rješenja gospođa Anđelka Strajher na CROPOS konferenciji organiziranoj tog dana u Kongresnom centru Grand Hotela 4 Opatijska cvijeta. Treću po redu CROPOS konferenciju organizirala su Državna geodetska uprava, Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije.

Program konferencije obuhvaćao je pregled rezultata rada CROPOS sustava te razmjenu domaćih i međunarodnih iskustava vezanih uz rad i korištenje permanentnih GNSS mreža u cilju unaprjeđenja primjene CROPOS sustava u obavljanju što većeg broja svakodnevnih zadaća u geodeziji.

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja ovim je priznanjem još jednom potvrdila svoju afirmaciju na području kvalitetne IT infrastrukture.