Vijesti

Predavanje Prediktivna analitika

Josipa Jurić

29. i 30. listopada 2015. u hotelu Westin u Zagrebu održana je konferencija Prodaja i Marketing osigurateljnih proizvoda. Institut za osiguranje i časopis Svijet osiguranja, tvrtke Tectus d.o.o., organizirali su ovu 3. međunarodnu konferenciju. Jedan od sponzora ove konferencije je bila i tvrtka Megatrend poslovna rješenja.

Konferencija je okupila 100-tinjak stručnjaka iz područja prodaje i marketinga osigurateljnih proizvoda iz Hrvatske i inozemstva. Cilj ove konferencije bio je obraditi aktualne teme iz područja prodaje i marketinga, što može doprinijeti kreiranju kvalitetnije prodajne strategije osiguravajućih društava u Hrvatskoj i regiji te potaknuti na korekciju dosadašnje prakse.

Prvog dana konferencije Maja Šekoranja i Predrag Stojić, konzultanti za poslovna rješenja iz naše tvrtke, održali su zanimljivo predavanje o Prediktivnoj analitici. Naši konzultanti su na prezentaciji prenijeli mogućnosti korištenja alata za prediktivnu analitiku s ciljem prodaje i marketinga osigurateljnih proizvoda, iznijeli primjere iz prakse te ukratko prikazali funkcije IBM SPSS Modeler alata za prediktivnu analitiku na primjeru osiguravajućeg društva.

Više o održanoj konferenciji pogledajte na: Institut za osiguranje

Predavanja s konferencije potražite na: Institut za osiguranje – Prezentacije