Vijesti

Radionica IBM Design Thinking metodologije

Josipa Jurić

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu održanom od 22. – 25. rujna u Rovinju Megatrend poslovna rješenja i IBM održali su radionicu na kojoj su predstavili IBM Design Thinking metodologiju za razvoj novih proizvoda pomoću koje se na temelju spoznaja o tome što korisnike pokreće kreira niz kreativnih ideja od kojih najbolje ubrzo postaju funkcionalni prototipovi. Ana Veir iz IBM-a i Milivoj Obradović iz Megatrend poslovnih rješenja pokazali su polaznicima kako kreirati poboljšano korisničko iskustvo i to upravo na primjeru Weekend Media Festivala.

Kako je bilo na radionici i više o samoj IBM Design Thinking metodologiji možete čuti od samih predavača u video isječku niže:

[youtube height=”315″ width=”560″]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

IBM Design Thinking koriste brojne tvrtke iz različitih industrijskih grana, pa čak i javne uprave širom svijeta, kako bi pronašle bolja i inovativna rješenja u dinamičnom okruženju u kojem danas poslujemo, živimo i radimo, u kojem tradicionalne metode i alati više ne daju očekivane rezultate. Za više informacija o Desing Thinking metodologiji kontaktirajte nas na poslovna.rjesenja@megatrend.com.