Vijesti

Saznajte kako podići razinu zadovoljstva gostiju na 3T konferenciji

Josipa Jurić

3T konferencija (Tourism, Travel & Tech) održat će se 15. ožujka 2023. u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema & Bar prostoru.

3T konferencija spaja dva najjača hrvatska sektora – tehnologiju i turizam. Kako nam tehnologija može pomoći u zadržavanju i povećavanju turističkih uspjeha, privlačenju novih gostiju, popunjavanju radnih mjesta i obogaćivanju ponude? Na koje načine možemo maksimizirati efekte ulaska u Schengen i euro-zonu? Je li hrvatska nova zvijezda na luxury travel mapi Europe i svijeta? Ovo su samo neka od pitanja na koja će se pokušati odgovoriti na šestom izdanju konferencije 3T.

U sklopu konferencije saznajte i kako podići zadovoljstvo gostiju na višu razinu od Tine Knežević, razvojne inženjerke iz Megatrend poslovnih rješenja. Otkrijte kako gosti odabiru smještaj i utječu li recenzije na njihov odabir te kako korištenje tehnologije pomaže da bi se poboljšalo iskustvo gostiju i potaknulo ih na ostavljanje pozitivnih recenzija. Tina će u sklopu izlaganja i predstaviti Hospitality Insights (HI) softversko rješenje za praćenje feedbacka tijekom boravka gostiju.

Inspirirajte se najnovijim tehnološkim dostignućima i inovacijama u industriji, povežite se sa stručnjacima i steknite vrijedne uvide koji vam mogu pomoći u poboljšanju poslovanja.

Za više informacija o konferenciji i ulaznicama pogledajte službenu stranicu.