Vijesti

Strateško planiranje i IBM COGNOS

Josipa Jurić

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja organizirala je u petak 06.12.2013. u hotelu Antunović poslovno druženje pod nazivom Strateško planiranje i IBM COGNOS alati koji ga prate. Zašto su danas strateški ciljevi važni, kako ih je moguće implementirati, a kako pratiti te koji su razlozi stvaranja strateških ciljeva tvrtke bile su glavne teme ovog događaja.

Gospodin Renato Burazer iz AREM Professional Services Network (Slovenija), s dugogodišnjim iskustvom u Europi i SAD-u na područjima osiguranja, strateškog razvoja, Risk managementa IT-ja i korporativnog upravljanja te u različitim industrijama, govorio je o osnovama strateškog planiranja.

Gospođa Anđelka Strajher, CEO u tvrtki Megatrend poslovna rješenja, govorila je o strateškom kontrolingu i alatima strateškog upravljanja kao što je primjerice Balanced Scorecard.

Gospodin Vedran Travica, Business Analytics Regional Software Sales Representative iz IBM Hrvatska d.o.o., dao je uvid u široke mogućnosti IBM analitke i softverska platforme za podršku rada kontrolingu.

Događaj je s ovim temama koje postaju sve zanimljivije i aktualnije okupio mnoge stručnjake iz područja financija i kontrolinga iz raznih industrija.