Vijesti

THIS WEEK – RASPORED ZA FINALNI TJEDAN EVENTA “POWER OF DATA SPRING 2020 REGIONAL”

Ivana.Crnoja

Iz tjedna u tjedan, s webinara na webinar, došli smo i do zadnje najave THIS WEEK rasporeda.

Iako žalosni što se već nalazimo u zadnjem tjednu digitalne konferencije, sretni smo što smo imali priliku prenijeti stećena i razvijena znanja, podijeliti iskustva te predstaviti nova inovativna poslovna rješenja.

Pozivamo Vas da se pridružite i na ovotjednim webinarima kako bi zajedno zatvorili virtualna vrata eventa “Power of Data Spring 2020 Regional”.

Dana 14. srpnja, s početkom u 14 sati, Mario Jurić (Big Data and Data Science team lead, Megatrend poslovna rješenja) će predstaviti kako BI rješanja integrirati u druge sustave i biti rješenje za neke bitne funkcionalnosti tih sustava. To sve će biti pokazano na primjeru projekta E-Obračun kojeg smo radili za Hrvatskog operatora prijenosnog sustava (HOPS). U sklopu tog projekte implementirali smo BI rješenje bazirano na Cognosu, DataSageu i Netezzi koje se u sklopu billing sustava koristi za izračun podloga za faktutranje, izvještavanje internih i vanjskih korisnika, kontrolu podataka i izradu predložaka dokumenata.

I posljednji dan eventa, završiti će u društvu Jelene Trbojević, konzultantice za poslovna rješenja. Jelena će na primjeru projekta za Valamaar grupu održati prezentaciju Revenue Management – Upravljanje prihodima u turizmu i BI izazovi. Megatrend rješenje je sofisticirana aplikacija koja koristi izvore podataka same tvrtke te vanjskih servisa kako bi korisnikuna dnevnoj bazi dala informaciju o optimalnim cijenama za ostvarenje planiranih rezultata u hotelskoj industriji.

Više informacija o navedenim webinarima, kao i registracijske linkove, možete pronaći na konferencijskoj stranici.

Za više informacija  kontaktirajte nas na tel. +385 1 4091 300 ili e-mail: poslovna.rjesenja@megatrend.com.