Vijesti

Ugovorena dodjela bespovratnih sredstava iz EU fondova za razvoj mobilne aplikacije

Josipa Jurić

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja je ugovorila dodjelu bespovratnih sredstava iz natječaja E-impuls, koji se financira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. za projekt pod nazivom Mobilna aplikacija za upravljanje i obradu korisničkih prijava.

Ukupna vrijednost projekta Mobilna aplikacija za upravljanje i obradu korisničkih prijava iznosi 1.026.400,00 kn, a iznos od 297.656,00 kn (30% troškova projekta) Ministarstvo će dodijeliti u obliku bespovratnih sredstava – http://www.strukturnifondovi.hr/

Uvođenjem novog načina prijave kvarova odnosno zahtjeva, korisnicima tvrtke Megatrend poslovna rješenja bi se olakšala prijava i eliminiralo čekanje pri telefonskom pozivu čime bi se povećalo njihovo zadovoljstvo uslugom. Izvještavanje o zaprimljenim prijavama i izvršenim intervencijama tvrtke postalo bi brže, kvalitetnije i transparentno što bi također rezultiralo povećanjem zadovoljstva klijenata i konkurentnosti tvrtke na tržištu.

Predviđeno trajanje projekta je 9 mjeseci, od rujna 2017. do lipnja 2018. godine.

Ciljevi projekta su povećanje prihoda od prodaje, povećanje profitabilnosti tvrtke, novo zapošljavanje i uvođenje nove tehnologije u poslovanje.

Za više informacija o projektu molimo kontaktirajte Ivanu Bošković na email: ivana.boskovic@megatrend.com

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

“Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Megatrend poslovnih rješenja d.o.o.”