Vijesti

Ulaganje u budućnost

Josipa Jurić

20.07.2015. u prostorijama Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu Megatrend poslovna rješenja potpisala su s ministrom rada i mirovinskoga sustava prof. dr. sc. Mirandom Mrsićem, ministrom poduzetništva i obrta Gordanom Marasom te ravnateljicom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ankicom Paun Jarallah ugovor o educiranju zaposlenika sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF).

Megatrend poslovna rješenja jedan su od dobitnika natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu projekta „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“ kojim se državama članicama Europske unije pruža potpora za ulaganje u ljudski kapital i jačanje konkurentnosti gospodarstva.

Megatrend poslovna rješenja će projektom Kontinuirano educiranje i povećanje vještina i kompetencija zaposlenika tijekom narednih godinu dana educirati ukupno 39 zaposlenika najnovijim znanjima i vještinama iz područja stručnih i upravljačkih znanja te osobnog razvoja. Zaposlenici će biti educirani na području tehnološkog certificiranja i upravljanja projektima, tehnoloških standarda te managerskih i prezentacijskih vještina kako bi podigli nivo svoje stručne osposobljenosti i kompetencija.

Ukupna vrijednost projekta je 344.410,00 kn, a Europska Unija će sufinancirati Megatrend poslovna rješenja bespovratnim iznosom od 300.000,00 kn iz europskih strukturnih i investicijskih fondova – http://www.strukturnifondovi.hr/

Za više informacija o projektu molimo kontaktirajte Ivanu Bošković na email: ivana.boskovic@megatrend.com

Logo EU za tekst-01

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

“Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Megatrend poslovnih rješenja d.o.o.”