Vijesti

Uspješno završen projekt izrade mobilne aplikacije

Josipa Jurić

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja uspješno je završila projekt pod nazivom Mobilna aplikacija za upravljanje i obradu korisničkih prijava za koji je ugovorila dodjelu bespovratnih sredstava iz natječaja E-impuls, koji se financira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Ukupna vrijednost projekta Mobilna aplikacija za upravljanje i obradu korisničkih prijava iznosi 1.026.400,00 kn, a iznos od 297.656,00 kn (30% troškova projekta) Ministarstvo će dodijeliti u obliku bespovratnih sredstava – http://www.strukturnifondovi.hr/

Uvođenjem novog načina prijave kvarova odnosno zahtjeva, korisnicima tvrtke Megatrend poslovna rješenja se olakšala prijava i eliminiralo čekanje pri telefonskom pozivu čime se povećalo njihovo zadovoljstvo uslugom. Izvještavanje o zaprimljenim prijavama i izvršenim intervencijama tvrtke postalo je brže, kvalitetnije i transparentno što također rezultira povećanjem zadovoljstva klijenata i konkurentnosti tvrtke na tržištu.

Projekt je trajao 9 mjeseci, od rujna 2017. do lipnja 2018. godine.

Ciljevi projekta su povećanje prihoda od prodaje, povećanje profitabilnosti tvrtke, novo zapošljavanje i uvođenje nove tehnologije u poslovanje.

Za više informacija o projektu molimo kontaktirajte Ivanu Bošković na email: ivana.boskovic@megatrend.com

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

“Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Megatrend poslovnih rješenja d.o.o.”