Vijesti

Bolji benefiti za zaposlenike Megatrenda uz korištenje aplikacije Moontop

Josipa Jurić

Snaga Megatrend poslovnih rješenja leži u njihovim zaposlenicima, vrhunskim stručnjacima, izvanrednim poznavateljima industrija u kojima primjenjuju tvrtkina rješenja i usluge. Stoga je njihovo zadovoljstvo Megatrendu na prvom mjestu.

Megatrend poslovna rješenja kontinuirano rade na poboljšanju privlačenja i zadržavanja najboljih talenata. U svrhu poboljšanja zadovoljstva svojih zaposlenika odnedavno su svojim zaposlenicima omogućili i korištenje brojnih drugih digitalnih benefita putem suradnje s hrvatskim startupom Moontop.

Moontop je hrvatska inovativna tehnološka kompanija u području ljudskih resursa koja u Hrvatskoj razvija i globalno u svijetu prodaje i pruža digitalne benefite za zaposlenike.

Moontop aplikacija funkcionira kao one stop-shop i zaposlenicima nudi mogućnosti neoporezivih primitaka. S Moontopom zaposlenici mogu birati što žele iz široke lepeze proizvoda i usluga: sport, prehrana, usluge uljepšavanja, dječji pokloni, najam stanova/kuća, edukacija i mnogih drugih benefita. Više informacija o Moontop aplikaciji i brojnim benefitima koje zaposlenici mogu koristiti pogledajte na službenoj stranici

Zaposlenicima Megatrenda od sada je lakše naručivati dostavu hrane u ured ili na bilo kojoj lokaciji kućnog ureda. Moontop je tako posebno došao do izražaja u tvrtkama u sastavu Megatrend Grupe koje posluju na više lokacija i čiji zaposlenici rade na hibridan način, kombinirajući rad od kuće i iz ureda. S druge strane, Megatrend pametno koristi neoporeziva primanja do 12.000 kuna godišnje za prehranu zaposlenika što njihove zaposlenike čini zadovoljnijima.

Ovom suradnjom Megatrend poslovna rješenja ostvaruju mjerljiv i ravnopravan employee reward program.

Anđelka Strajher, Megatrend poslovna rješenja i Branimir Gospić, Moontop. Foto: Ratko Mavar