Vijesti

Hospitality Insights aplikacija za Večernji list

Josipa Jurić

Hospitaity Insights je proizvod koji je namijenjen ugostiteljskim objektima koji žele podići vlastitu uslugu na novu razinu i poboljšati zadovoljstvo svojih korisnika. Svaki korisnički doživljaj i iskustvo vrijedan je podatak koji može u potpunosti promijeniti poslovanje. Stoga je vrlo bitno razumjeti moć informacije koju svaki gost posjeduje, prikupiti ju, analizirati te iskoristiti na najbolji mogući način.

Hospitality Insights, poznatiji kao HI, kompletno je softversko rješenje koje omogućuje hotelijerima stvaranje anketnih upitnika i analiziranje rezultata te dobivanje povratnih informacija „s terena“, kako bi utjecali na korisničko zadovoljstvo dok on još boravi u njihovom objektu. HI je potpomognut modernim alatima umjetne inteligencije kako bi prevodio tekst, analizirao njegov sentiment te klasificirao korisničke odgovore.

U članku, koji je za prilog Smart Večernjeg lista pripremila naša razvojna inženjerka Tina Knežević, saznajte više o procesu stvaranja anketa, analizi podataka i dobivanju uvida u zadovoljstvo korisnika putem Hospitality Insights aplikacije.

Istražite Hospitality Insights aplikaciju i na službenoj stranici.

Bavite se hotelijerstvom i mislite da bi vam HI mogao pomoći u razumijevanju vaših gostiju? Javite nam se na hi@megatrend.com i rado ćemo vas provesti kroz aplikaciju kako bi iz prve ruke vidjeli zadovoljava li ona vaše potrebe.