Vijesti

Ivana Bošković panelistica na konferenciji Žene i točka

Josipa Jurić

Sedma po redu Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu „Žene i točka“ održati će se u petak 2. prosinca 2022. u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu s početkom u 10 sati.

Jednodnevna konferencija i ove će godine na jednom mjestu okupiti poslovne žene velikog iskustva iz Hrvatske i inozemstva koje će nesebično sa brojnom publikom podijeliti svoja poslovna iskustva, tajne uspjeha i zlata vrijedne savjete za sve žene koje su također u poduzetništvu ili mu se tek žele pridružiti. Konferencija promiče uspješnost žena u poduzetništvu, uz primjere dobre prakse iz Hrvatske i zemalja u regiji te razmjenu iskustava i znanja s aktualnim temama uz panel-rasprave i izvrsne predavače.

Konferenciju ove godine čine tri zanimljiva panela na kojima će govoriti ukupno osamnaest vrsnih poduzetnica koje su ostvarile karijere u različitim granama poduzetništva. Prvi panel biti će na temu “Transformacija posla u karijeru”, drugi panel nosi naziv “Digitalna transformacija ženskog biznisa – navigacija novim poslovnim poljima”, dok treći panel nosi naziv “Usuditi se i ne oklijevati – formula uspjeha održivog poslovanja”.

Ivana Bošković panelistica

Ivana Bošković, direktorica Megatrend poslovnih rješenja, sudjeluje kao jedna od panelistica na temu “Digitalna transformacija ženskog biznisa – navigacija novim poslovnim poljima”. Predviđanja govore da će se u idućih dvadesetak godina poslovno okruženje iz temelja izmijeniti. Koje su najveće prepreke provođenja izmjena poslovnog okruženja? Ivana Bošković zajedno s četiri druge stručnjakinje – Araksi Mikaelijan, Gordanom Soldo, Jelenom Milojković i Tanjom Fric – dat će vam detaljan odgovor na to pitanje!

Cilj ovog događaja jest istaknuti poziciju žena u poduzetništvu, prikazati njihov doprinos i ideje te ojačati umrežavanje i osnažiti žene na samozapošljavanje. Bitno je naglasiti uspjehe i iskoristiti ih kao motivaciju kako bi poduzetnice ostvarile razvoj međunarodnih ideja i poduzetničkih projekata neovisno o vjerskoj, nacionalnoj ili etičkoj pripadnosti.

Konferencija se održava uživo i online, a prijaviti se možete ovdje.  

Žene i točka su događaj koji ne želite propustiti!