Vijesti

Nove tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa

Josipa Jurić

Umjetna inteligencija i računalna obrada prirodnog jezika područja su pomoću kojih je, uz dodatnu pomoć procesa web-scrapinga za dobivanje dodatnih podataka, danas moguće poboljšati razne poslovne procese, a korisnička podrška, koja je svakim danom sve kompleksniji zadatak, savršen je primjer njihove efektivne primjene.

U članku koji je Domagoj Marić, voditelj odjela umjetne inteligencije i znanosti o podacima iz Megatrend poslovnih rješenja, pripremio za časopis Mreža saznajte više o web-scrapingu, virtualnim asistentima, semantičkoj pretrazi dokumenata, IBM Watson platformi i drugim primjenama umjetne inteligencije u poslovnim procesima.

Uvjerite se iz prve ruke kako pomoću modela umjetne inteligencije i računalne obrade prirodnog jezika automatizirati dobar dio korisničke podrške, bilo kad je riječ o automatizaciji razgovora s korisnikom, bilo o pronalaženju najrelevantnije informacije za korisnika.

Za sva vaša dodatna pitanja slobodno se obratite našim stručnjacima na +385 1 4091 200 ili poslovna.rjesenja@megatrend.com.