Vijesti

Predstavljamo Hospitality Insights aplikaciju na Best Stay eventu

Josipa Jurić

Od 12.-14. listopada 2022 sudjelujemo na Best Stay eventu, vodećoj konferenciji iz područja hotelijerstva u Hrvatskoj kako bi smo predstavili Hospitality Insights, naše softversko rješenje namijenjeno uslužnim djelatnostima.

Hospitality Insights platforma omogućava vašem gostu vrhunsko iskustvo boravka prikupljanjem informacija, njihovom obradom i izvještavanjem prema managementu.

A detaljan uvid u sve prednosti i funkcionalnosti aplikacije možete saznati iz iskustva našeg klijenta iz prve ruke. Samanta Macan, Front Desk Manager iz Mon Perina, održat će prezentaciju u kojoj će prikazati kako su uveli aplikaciju u svoje poslovanje i poboljšali iskustvo gostiju svog kampa. Izlaganje je na konferencijskom rasporedu u petak 14. listopada. Imat ćete prilike saznati više:

  • Što nam uvidi mogu reći o zadovoljstvu gostiju hotelskim uslugama, tijekom i nakon boravka?
  • Po čemu se Hospitality Insights razlikuje od drugih aplikacija i koja je njena vrijednost za kampove
  • Dobivanje povratnih informacija o svakom aspektu vašeg poslovanja – primjeri kako to pomaže poboljšati iskustvo gostiju
  • “How to guide”: pokažite svojim gostima koliko ih cijenite i motivirajte ih da se vrate

Za vrijeme održavanja konferencije pronađite naš štand za više informacija o našoj novoj aplikaciji Hospitality Insights i kako može pomoći vašem poslovanju!

Bavite se hotelijerstvom i mislite da bi vam HI mogao pomoći u razumijevanju vaših gostiju? Javite nam se na hi@megatrend.com i rado ćemo vas provesti kroz aplikaciju kako bi iz prve ruke vidjeli zadovoljava li ona vaše potrebe.