Vijesti

Predstavljeno Hospitality Insights rješenje na Best Stay eventu

Josipa Jurić

Na vodećoj konferenciji iz područja hotelijerstva u Hrvatskoj, Best Stay eventu, predstavili smo naše Hospitality Insights rješenje. Trodnevna konferencija održana od 12.-14. listopada u termama Sveti Martin okupila je predstavnike i menadžere najvećih hrvatskih i međunarodnih hotelskih lanaca. Sudionici su međusobno podijelili znanja, najbolje prakse i ideje oko održivosti turizma, te primjenu inovativnih tehnologija.

Hospitality Insights platforma omogućava Vašem gostu vrhunsko iskustvo boravka prikupljanjem informacija, njihovom obradom i izvještavanjem prema managementu.

Detaljan uvid u sve prednosti i funkcionalnosti aplikacije sudionici su saznali iz iskustva našeg klijenta iz prve ruke. Samanta Macan, Front Desk Manager iz Mon Perina, održala je prezentaciju studije slučaja kako su uveli aplikaciju u svoje poslovanje i poboljšali iskustvo gostiju svog kampa. Tijekom izlaganja Samanta je okupljenima pojasnila što im uvidi mogu reći o zadovoljstvu gostiju hotelskim uslugama, tijekom i nakon boravka i po čemu se Hospitality Insights razlikuje od drugih aplikacija i koja je njena vrijednost za kampove. Prezentirana je važnost dobivanja povratnih informacija o svakom aspektu poslovanja s konkretnim primjerima kako to pomaže poboljšati iskustvo gostiju te su dani konkretni savjeti kako pokazati svojim gostima koliko ih cijenite i motivirati ih na povratak.

Za vrijeme održavanja konferencije članovi našeg tima bili su prisutni na štandu te zainteresiranima pružali više informacija o našoj novoj aplikaciji Hospitality Insights i kako im može pomoći u poslovanju!

Ako ste propustili ovo izdanje konferencije o našem rješenju Hospitality Insights saznajte više na službenoj stranici aplikacije.

Bavite se hotelijerstvom i mislite da bi vam HI mogao pomoći u razumijevanju vaših gostiju? Javite nam se na hi@megatrend.com i rado ćemo vas provesti kroz aplikaciju kako bi iz prve ruke vidjeli zadovoljava li ona vaše potrebe.